Q
Problem solve Get help with specific problems with your technologies, process and projects.

Problems updating CLOB data after applying patch

I recently inherited an Oracle database that was patched to 9.2.0.7 from 9.2.0.1 last summer. After the last patch was installed it appears that our developers are having problems with CLOB data being updated.

I recently inherited an Oracle database running on Solaris. This database was patched to 9.2.0.7 from 9.2.0.1 this past summer. After the last patch was installed it appears that our developers are having problems with CLOB data being updated. The developers put updated data in their app and save it, but the old data is returned. Do we need to change the NLS or database character set or is this another problem? I have done some research, but have yet to find a solution. Any help would be greatly appreciated.
I have never seen this happen with the application of a patchset. Did something else application-related change at the same time? Are there any errors reported in Oracle trace files (udump or bdump) or in any application logs? This appears to be an application issue. If this had been a database upgrade, i.e., Oracle9i to 10g, then I would not be as surprised to see results like this. I would recommend opening a TAR with Oracle Support so their analysts can help you resolve this problem.

Dig Deeper on Oracle E-Business Suite

Have a question for an expert?

Please add a title for your question

Get answers from a TechTarget expert on whatever's puzzling you.

You will be able to add details on the next page.

Start the conversation

Send me notifications when other members comment.

Please create a username to comment.

-ADS BY GOOGLE

SearchDataManagement

SearchBusinessAnalytics

SearchSAP

SearchSQLServer

TheServerSide.com

SearchDataCenter

SearchContentManagement

SearchHRSoftware

Close