Q

Data not displaying in frontend application

I am experiencing this problem: When I launch my frontend application and try to access a record, no data will display in the frame, and when I launch SQL*PLUS it will freeze. But when I launch my Oracle database, I can access the table and display the record I was trying to see in the frontend application. I have checked my alert and trace file for errors, but there is nothing. I have also stopped and started my services without much...

success.

Are you sure that you have your connect info set up correctly for your application and SQL*Plus? You said that when you launch your database you can access the table and display records. What do you use to do that? You need to make sure that you are using the same connect info regardless.

For More Information


This was first published in April 2003

Dig deeper on Oracle database design and architecture

Pro+

Features

Enjoy the benefits of Pro+ membership, learn more and join.

Have a question for an expert?

Please add a title for your question

Get answers from a TechTarget expert on whatever's puzzling you.

You will be able to add details on the next page.

0 comments

Oldest 

Forgot Password?

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

Your password has been sent to:

-ADS BY GOOGLE

SearchDataManagement

SearchBusinessAnalytics

SearchSAP

SearchSQLServer

TheServerSide

SearchDataCenter

SearchContentManagement

SearchFinancialApplications

Close